به گزارش خبرگزاری حوزه حجت الاسلام والمسلمین احمدی اصفهانی، در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در جمع شب زنده داران قمی گفت:خداوند دو نوع خلقت دارد که در خلقت اول، تکوین حاکم است.
وی افزود: در حالت تکوینی هیچ چیزی در اختیار و انتخاب انسان نیست؛ این که در کجا و در رحم چه کسی قرار گیرد و در کجا به دنیا بیاید و در کجا بمیرد؛ حتی نحوه حرکت ما به سمت آخرت نیز در اختیار ما نیست.
این محقق حوزوی بیان کرد: در این بین، در طول عمر انسان فرصت می یابد تا از اختیارات خود استفاده کند که خداوند همه تکوینیات و اختیارات او را گوشزد کرده است.
وی ادامه داد: یکی از صفات بشر که در قرآن نیز به آن اشاره شده، صفت فقر و تنگدستی و بدبختی اوست؛ بیماری و سردی و گرمی و لاعلاجی ها نشان دهنده همین ضعف و فقر آدمی است.
حجت الاسلام احمدی اصفهانی یادآورشد: خداوند روزی انسان را از اولین روز قرارگرفتن در فضای رحم و آمادگی تولد مهیا کرده است و از اولین لحظات ورود به جهان نیز مادر را آماده شیردهی به نوزاد کرده تا مبادا خللی در روزی او بوجود آید.
وی تصریح کرد: کودک از ابتدای تولد، روزی خود را دریافت می کند و پیام خدا در قرآن نیز همین است که خدایی که این چنین روزی بندگانش را مقرر کرده است، چرا بندگانش به سراغ دیگران می روند.
این محقق حوزوی خاطرنشان کرد: خداوند به حضرت موسی(ع) فرمودند که حتی نمک آش خود را نیز از ما بخواهید؛ ما نیز باید همه چیز را از خدا بخواهیم، زیرا خدا وعده داده که هر چه بخواهیم به ما می دهد.
حجت الاسلام احمدی اصفهانی افزود: رمز این دریافت آن است که هرچه می خواهیم از خودش بخواهیم، ولی متاسفانه بسیاری از ما متوجه نیستیم که شب های قدر یارب یارب می کنیم و امرمان را از خدا می خواهیم، اما همچنان چشممان به دست دیگران است!
وی در پایان گفت: خداوند بندگان خوب خود را بارها و بارها گرفتار بلا و امتحان می کند تا هرچه ناخالصی دارند در همین دنیا پاک شود، پس کسانی که خوب هستند و بلا می بینند، باید امیدوار به رحمت الهی باشند.
انتهای پیام
نظر شما